- Diskon, Diskon Solo, Food

Promo Makan Enak Mang Engking di Solo

Sudah cek info Promo Makan Enak Mang Engking di Solo? Makan murah enak di Solo. Nah penasaran info diskon solo terbaru ? Cek sekarang juga….

WAH WANCINE LIBURAN NGENE KI, ENAKE GOLEK PANGGON MANGAN SING SYAHDU DISEK WAE KI LUR!!!😍🤟

Koyo aku iki lho lur, bar golek jujukan makan sianh neng nggon warung makan khas sunda, tepate neng nggone @mangengking_solo lur, aku hobby jajan mrene ki mergo selain masakane wenakk, panggone yo syahdu tenan lur, cocok tenan dinggo jujukan mangan karo nyantai nyantai 😍

Ra gur kui lur, neng kene ki pelayanane yo joss banget, alias gercep, dadi nek misal koe meh pesen ra nganggo suwe pesenanmu langsung teko, dan sing genah regane relatif terjangkau lho lur 😍🤟

Yen aku ki mau pas mrene pesen Seafood Kendi lur, dadi sing special seko masakane iki, penyajiane di dekek neng njero kendi seko tanah liat lur, wadidaww unik tenan iki lur!!!😍

🍽 FIRST BITE SEAFOOD KENDI
Sumpah porsi seafood e wakeh tenan lur, ki mau pas tak absen isine enek kepiting, udang, cumi, kerang hijau, plus jagung, dan iki di masak nganggo bumbu khas sunda 😍 pas tak dulit ki, beuhhh bumbune wenak tenan, gurih pedes manis, jan nglawuhi tenan lur, opo neh seafood e iki fresh banget lur, teksture empuk dan sing genah ANTI AMIS AMIS CLUB!!! wenakkk poll!!🤤

🔰 FYI sing Seafood Kendil iki yo isoh di gowo sak kendile lho lur, cocok tenan pokoke nggo oleh oleh yo masyuk banget, unik tenan soale penyajiane 😍🤟

🚀 Wes langsung diagendakne mrene wae lur, cocok tenan iki nggo jujukanmu nek lagi bingung golek tempat makan sing enak, nyaman, dan regane terjangkau 😍 pokoke sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!🔥 #madanglur

🏡 MANG ENGKING SOLO @mangengking_solo 🔰 RS UNS KE BARAT 100M, TEMPATNYA SELATAN JALAN, SEBELUM LAMPU MERAH
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB

💰 SEAFOOD KENDI = 375K (BISA UNTUK 4-5 ORANG)

About diskonsolo

Read All Posts By diskonsolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *